پیش لودر
5 DNS مناسب انواع اینترنت

DNS مناسب برای 5 نوع اینترنت مختلف+نکات مهمی که باید بدانید!

DNS مثل راهنمایی برای اینترنت عمل می‌کند. یعنی وقتی شما نام یک آدرس وب سایت را سرچ می‌کنید، آن را به شماره IP قابل فهم در اینترنت تبدیل می‌کند تا کامپیوتر بهتر آن را پیدا کند. بنابراین دسترسی راحت می‌شود. حال اینکه هر DNS ممکن است با اینترنت یک اپراتور بهتر پاسخ دهد. شاید بپرسید چرا؟ چون هر اپراتور مثل ایرانسل، همراه اول، رایتل و… سیاست‌های داخلی متفاوتی دارند و همینطور موقعیت سرورها یا نوع ارتباط و حجم ترافیک آنها متفاوت هست. لذا این سبب می‌شود تا یک نوع DNS برای انواع اینترنت‌ها مناسب نباشد. حال‌اینکه ما در این مقاله از تیم شلتر ‌می‌خواهیم به‌معرفی DNS مناسب برای 5 نوع اینترنت مختلف بپردازیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: تنظیم dns ویندوز
type of internets

DNS مناسب برای 5 نوع اینترنت مختلف

شاید کسانی که چندان آشنایی با DNS ندارند، برایشان کمی عجیب باشد که بگوییم یک نوع DNS برای انواع اینترنت‌ها نمی‌تواند مناسب باشد. این یعنی سازگاری اینترنت هر اپراتور می‌تواند با یک یا چند نوع DNS خاص و مشخص بیشتر است. دلیل آن نیز همانطور که در ابتدا اشاره کردیم، متعدد است. مهمترین این دلایل اعم از نوع زیرساخت شبکه (مثل مسیرهای مختلف رسیدن به اطلاعات و همینطور ترافیک شبکه)، موقعیت جغرافیایی سرورها، سیاست‌های داخلی اپراتورها و نوع ارتباط ( اعم از فیبر نوری، ADSL یا موبایل) هستند. بنابراین عملکرد هر نوع DNS برای انواع اینترنت‌ها می‌تواند متفاوت باشد. حال اینکه تیم فنی شلتر در وب‌سایت خود، DNS مناسب برای 5 نوع اینترنت مختلف را ارائه کرده‌ است.

یکی از کارهای مهمی که ما در تیم شلتر انجام داده‌ایم، ارائه DNS برای انواع اینترنت‌ها است. به‌خصوص DNS مناسب برای 5 نوع اینترنت مختلف ارائه نموده‌ایم که اعم از همراه اول، ایرانسل، مخابرات، شاتل و مبین‌نت است. این DNSها که سرعت و پایداری بالایی را در استفاده از این 5 نوع اینترنت مختلف فراهم می‌آورند، شامل DNSهای اختصاصی شلتر با حدود 16 DNS متعدد و DNSهای عمومی و همچنین DNS شلتر پلاس می‌شوند. ما همچنین هریک از DNSهای شلتر را برای سازگاری بهتر و بیشتر با سایر انواع اینترنت‌ها نظیر رایتل، آسیاتک، پیشگامان و های وب توسعه داده‌ایم. لذا اگر می‌خواهید به بهترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین DNS برای انواع اینترنت‌ها دسترسی یابید، DNSهای اختصاصی و عمومی شلتر را فراموش نکنید.

بیشتر بخوانید: 10 مشکل رایج DNS در سرور و راه‌حل‌های آن‌ها

DNS اختصاصی یا عمومی؟ کدام گزینه برای اینترنت  ADSL بهتر است؟

بحث داغی همواره در بین کاربران اینترنت ADSl وجود دارد که استفاده از DNS اختصاصی بهتر است یا عمومی؟ هرچند به‌طور کلی DNSهای اختصاصی بهتر از عمومی‌ها هستند، اما این برای همه کاربران صدق نمی‌کند. مثلا اگر جزو آن دسته از کاربران اینترنت ADSL هستید که تنظیم ساده و استفاده راحت و درعین‌حال یک دی ان اس رایگان می‌خواهید، DNSهای عمومی مناسب شما هستند. اما اگر از کاربرانی باشید که کنترل بیشتری بر روی پیکربندی DNS می‌خواهید و حریم خصوصی و اطلاعات شما نیز اهمیت بالایی دارد، قطعا DNS اختصاصی مناسب شما است. منتها برای استفاده از نوع اختصاصی DNS برای انواع اینترنت‌ها از جمله  برای اینترنت ADSL باید هزینه بپردازید.

بنابراین اگر از دسته کاربران خانگی و عادی  اینترنت ADSL هستید، DNS عمومی هم می‌تواند مناسب استفاده و نیاز شما باشد. اما اگر از کاربران حرفه‌ای خانگی نظیر گیمرها هستید یا سازمان‌ها و شرکت‌ها، DNS اختصاصی مناسب شما خواهد بود. حال اینکه تیم شلتر با ارائه بهترین DNSهای اختصاصی و عمومی برای اینترنت ‌ADSL، همواره کوشیده است تا بهترین پاسخ را به نیاز این دو دسته از کاربران بدهد. ما در وب سایت شلتر، DNS برای انواع اینترنت‌ها ارائه کرده‌ایم که از سرعت و پایداری بالایی بهره می‌برند.

بیشتر بخوانید: دی ان اس چیست؟

کدام DNS برای اینترنت وایرلس مناسب‌تر است؟ 5 نکته مهمی که باید بدانید؟

اصولا مناسب بودن DNS برای انواع اینترنت‌ها اهمیت بالایی دارد. زیرا تجربه استفاده از اینترنت شما را به طرز چشمگیری افزایش می‌دهد. اما به‌طور کلی اگر بخواهیم به ویژگی‌های یک DNS مناسب برای اینترنت وایرلس اشاره کنیم، آنها اعم از وجود سرعت و پایداری و البته امنیت هستند. هرچند هردو DNS اختصاصی و عمومی می‌توانند برای استفاده اینترنت وایرلس مناسب باشند، اما در انتخاب نهایی باید به نکات مهمی توجه کنید. ما 5 نکته مهمی که باید بدانید را گرداوری کرده‌ایم که شامل موارد زیر می‌شوند:

  1. به سرعت و پایداری DNS توجه کنید. سرعت پایین و بارگزاری کند صفحات، از کیفیت اینترنت وایرلس شما می‌کاهد. به‌علاوه عدم پایداری اتصال، باعث بروز مشکلاتی نظیر قطعی اینترنت و بارگزاری کند صفحات می‌گردد.
  2. امنیت آن را بررسی کنید. بسیاری از DNSها اقدام به فیلتر وب‌ سایت‌های مخرب می‌کنند و همچنین اطلاعات شما را جمع‌آوری نمی‌کنند. این بسیار اهمیت دارد چون در استفاده از آنها احساس امنیت خواهید کرد.
  3. به نزدیک بودن موقعیت مکانی سرورهای DNS اهمیت بدهید. اصولا سرورهای DNS برای انواع اینترنت‌ها، هرچه موقعیت مکانی نزدیک‌تری به شما داشته باشند، اینترنت سریع‌تری را تجربه خواهید کرد.
  4. برخی DNSها یک سری قابلیت‌های اضافی نظیر پشتیبانی از پروتکل‌های امن و فیلترینگ تبلیغات ارائه می‌دهند. استفاده از این نوع DNSها تجربه کاربری بهتری را برای شما فراهم می‌کند.
  5. به نظرات کاربران درباره DNS توجه کنید و تست سرعت داشته باشید. نکته مهمی که می‌تواند همواره در انتخاب DNS برای انواع اینترنت‌ها نظیر اینترنت وایرلس مهم باشد، بررسی نظرات کاربران درباره آن DNS است. از طریق نظرات کاربران می‌توانید از سرعت و پایداری یا عملکرد آن DNS مطلع شوید. همچنین می‌توانید با ابزارهای مختلف، سرعت و پایداری DNS را ارزیابی کنید.

بیشتر بخوانید: DNS برای PS5 و PS4

جمع‌بندی

لزوم  صرفه‌جویی در وقت و زمان در کنار تجربه استفاده از اینترنت با سرعت بالا و پایداری مناسب، دلایلی هستند که بسیاری از افراد را مشتاق استفاده از DNS برای انواع اینترنت‌ها می‌کند. منتها باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که سازگاری DNSها می‌تواند از یک اپراتور به اپراتور دیگر متفاوت باشد. یعنی ممکن است برای یک نوع اینترنت مناسب باشد و برای دیگری کیفیت خوبی ارائه ندهد. با‌این‌حال ما کوشیدیم تا در این مقاله این موضوع را بررسی کنیم. به‌علاوه تیم شلتر بهترین انواع DNS برای انواع اینترنت‌ها اعم از DNS اختصاصی و عمومی را در وب سایت خود ارائه داده است که جزو بهترین‌های موجود در بستر اینترنت هستند.

برای دیدن و پیدا کردن آی پی دستگاه تون کافیه وارد قسمت آی پی من سایت شلتر بشید!

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *